Kategóriák
Napi Ajánlat

2019. július 22.- július 26.

NAPI AJÁNLAT

  1. július 22.- július 26.

 (11.00-tól 16.00-ig.)

Elvitelre is! 11.30-tól 15.00.ig kiszállítást vállalunk!

Kiszállítási és csomagolási díjat nem számolunk fel.

Szép kártyát, Erzsébet utalványt és Erzsébet kártyát is elfogadunk.

 

1200 Ft.

 

Hétfő:
1. Húsleves finommetélttel, Milánói sertésborda
2. Tejfeles vargányagombás burgonyaleves, csirkemell rántva vagy sajt bundában sütve zöldséges rizzsel, káposztasalátával
3. Hideg gyümölcsleves, rántott sajt vagy gombafejek rizzsel, tartármártással, vagy zöldborsó főzelék pörkölttel vagy 2 db. tükörtojással
 
Kedd:
1. Húsleves finommetélttel, rakott krumpli csemegeuborkával
2.

 

3.

Palócleves, (sertéshús, burgonya, zöldbab, tejfel) csirkemell párizsi bundában sütve burgonyapürével, paradicsomsalátával

Hideg gyümölcsleves, sajt vagy gombafejek rántva rizzsel, tartármártással, vagy sajtos, tejfeles Makaróni

Szerda:
1. Húsleves finommetélttel, sajttal, baconnal, póréhagymával töltött sertésborda rántva petrezselymes burgonyával, káposztasalátával
2. Zöldborsó leves vajas galuskával, töltött csirkecomb görögsalátával vagy burgonyapürével, paradicsomsalátával
3. Hideg gyümölcsleves, sajt vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással, vagy Bácskai rizses hús csalamádéval
   
Csütörtök:
1. Tárkonyos pulykaragú leves mákos guba vanília öntettel
2. Húsleves finommetélttel, rántott borda hasábburgonyával, uborkasalátával
3. Hideg gyümölcsleves, sajt vagy gombafejek rántva rizzsel, tartármártással, vagy tejszínes, gombás csirketokány rizzsel
   
Péntek:
1.

 

2.

 

3.

 

 

Húsleves finommetélttel vagy májgaluska leves, vörösboros marhapörkölt galuskával vagy tarhonyával, kovászos uborkával

Paradicsomleves eperlevél tésztával vagy füstült sajttal, sajttal, gombával töltött csirkemell hasábburgonyával, paradicsomsalátával

Hideg gyümölcsleves, juhtúrós vagy kapros, juhtúrós sztrapacska szalonna pörccel (ha szereti lilahagymát is rakunk rá), vagy rántott sajt vagy gombafejek rizzsel, tartármártással