Kategóriák
Napi Ajánlat

2024 január 15– január 19.

PÁTER BONIFÁC VENDÉGLŐ

1068 Budapest Dózsa György út 108.

(Hősök tere, Dózsa György út Szondi utcasarok)

Nyitva hétfő-csütörtök 11-től-18-ig, péntek 11-től-22-ig, szombat 12-től-22-ig, vasárnap12-től-20-ig

www.paterbonifacvendeglo.hu

Telefon: +36 30 433 5073, +36 1 312-0058

NAPI AJÁNLAT

2024 január 15– január 19.

(hétfő-péntek 11-től-15-ig,)

Elvitelre esetén 300 Ft. csomagolási díjat számolunk fel.

Szépkártyát elfogadunk. Kiszállítást vállalunk.

 

2300 Ft,

 

Hétfő:
1. Húsleves finommetélttel, Debreceni sertéstokány galuskával vagy rizzsel, savanyúsággal
2. Brokkoli krémleves levesgyönggyel, csirkemell rántva vagy cukkinis bundában sütve zöldséges rizzsel, savanyúsággal
3. Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással
 
Kedd:
1. Húsleves csigatésztával, Orly borda hasábburgonyával, savanyúsággal
2.

3.

Sertés ragúleves, négy sajtos csirkés spagetti

Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással

   
Szerda:
1. Húsleves finommetélttel, Bonifác borda rántva (lilahagyma, juhtúró, füstölt tarja) hasábburgonyával
2. Zöldborsó leves tésztával, pulyka vadas spagettivel
3. Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással
   
Csütörtök:
1. Babgulyás, háziasan készült túró gombóc pirított zsemlemorzsával, tejfellel (2 db.)
2. Húsleves csigatésztával, rántott borda hasábburgonyával, savanyúsággal
3. Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással
   
Péntek:
1.

 

2.

 

3.

Húsleves finommetélttel, vörösboros marhapörkölt tarhonyával vagy főtt burgonyával, savanyúsággal

Frankfurti leves Frankfurti virslivel, egész, filézett csirkecomb rántva rizi-bizivel, savanyúsággal

Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással