PÁTER BONIFÁC VENDÉGLŐ
1068 Budapest Dózsa György út 108.
(Hősök tere, Dózsa György út Szondi utcasarok)
Nyitva hétfő-csütörtök 11-től-18-ig, péntek 11-től-22-ig, szombat 12-től-22-ig, vasárnap12-től-20-ig
www.paterbonifacvendeglo.hu
Telefon: +36 30 433 5073, +36 1 312-0058
NAPI AJÁNLAT
2024 február 12.– február 16.
Elvitelre esetén 300 Ft. csomagolási díjat számolunk fel.
Szépkártyát elfogadunk. Kiszállítást vállalunk.
2300 Ft,
Hétfő: | |
1. | Húsleves finommetélttel, Milánói sertésborda |
2. | Francia hagymaleves levesgyönggyel, csirkemell rántva vagy cukkinisbundában sütve zöldséges rizzsel, savanyúsággal |
3. | Gyümölcsleves, gombafejek vagy sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással |
Kedd: | |
1. | Húsleves csigatésztával, Dijoni, mustáros csirkemell párizsi bundában sütve sima, gombás vagy kukoricás rizzsel, savanyúsággal |
2.
3. |
Nyírségi burgonyagombóc leves (sertéshús, vegyeszöldség, gomba, zöldborsó, házi burgonyagombóc), négy sajtos csirkés spagetti
Gyümölcsleves, gombafejek vagy sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással |
Szerda: | |
1. | Húsleves finommetélttel, sajttal, baconnal, póréhagymával töltött sertésborda vegyeskörettel (hasábburgonya, rizs) |
2. | Zöldborsó leves tésztával, csirkepaprikás mellből és combból galuskával vagy rizzsel |
3. | Gyümölcsleves, gombafejek vagy sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással |
Csütörtök: | |
1. | Jókai bableves kolbásszal, almás-túrós palacsinta (2 db.) vanília öntettel |
2. | Húsleves csigatésztával, rántott borda hasábburgonyával, savanyúsággal |
3. | Gyümölcsleves, gombafejek vagy sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással |
Péntek: | |
1.
2.
3. |
Húsleves finommetélttel vagy májgaluska leves, töltöttkáposzta tejfellel (2 db.)
Gyümölcsleves, kukoricapelyhes bundában sült csirkemell rizi-bizivel, savanyúsággal Gyümölcsleves, gombafejek vagy sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással, vagy juhtúrós vagy kapros, juhtúrós sztrapacska szalonna pörccel (ha szereti lilahagymát is rakunk rá)
|