Kategóriák
Napi Ajánlat

2019. május 20.- május 24

 

NAPI AJÁNLAT

  1. május 20.- május 24.

 (11.00-tól 16.00-ig.)

Elvitelre is! 11.30-tól 15.00.ig kiszállítást vállalunk!

Kiszállítási és csomagolási díjat nem számolunk fel.

Szép kártyát, Erzsébet utalványt és Erzsébet kártyát is elfogadunk.

 

1200 Ft.

 

Hétfő:
1. Húsleves finommetélttel, csikós tokány galuskával vagy rizzsel, káposztasalátával
2. Tejfeles vargányagombás burgonyaleves, csirkemell rántva vagy almás, vagy cukkinis bundában sütve, zöldséges rizzsel, káposztasalátával
3. Hideg gyümölcsleves, rántott sajt vagy gomba rizzsel, tartármártással, vagy tojásos galuska fejessalátával
 
Kedd:
1. Grízgaluska leves, Brassói aprópecsenye kockaburgonyával, csemegeuborkával
2.

 

 

3.

Nyírségi burgonyagombóc leves (sertés hús, vegyes zöldség, gomba, zöldborsó, házi burgonyagombóc), medvehagymával, fetasajttal töltött csirkemell rántva sima, gombás vagy kukoricás rizzsel, káposztasalátával

Hideg gyümölcsleves, rántott sajt vagy gombafejek rizzsel, tartármártással, vagy zöldborsó főzelék sertés pörkölttel vagy 2 db. tükörtojással

   
Szerda:
1. Húsleves finommetélttel, Mátrai borzaska hasábburgonyával
2. Zöldborsó leves, Óvári vagy Mozzarellás csirkemell burgonyapürével, paradicsomsalátával
3. Hideg gyümölcsleves, sajt vagy gombafejek rántva rizzsel, tartármártással, vagy Székelykáposzta
   
Csütörtök:
1. Palócleves, epres-túrós palacsinta vanília öntettel (2 db.)
2. Húsleves finommetélttel, rántott borda hasábburgonyával, uborkasalátával
3. Hideg gyümölcsleves, sajt vagy gombafejek rántva rizzsel, tartármártással, vagy natúr csirkemell mézes-mustáros mártással, rizzsel
   
Péntek:
1.

 

2.

 

3.

 

 

Húsleves finommetélttel vagy májgaluska leves, Alpesi borda (gomba, sonka), hasábburgonyával, káposztasalátával

Paradicsomleves eperlevél tésztával vagy füstölt sajttal, filézett csirkecomb rántva petrezselymes burgonyával, csemegeuborkával

Hideg gyümölcsleves, juhtúrós vagy kapros, juhtúrós sztrapacska, vagy rántott sajt vagy gombafejek rizzsel, tartármártással