Kategóriák
Napi Ajánlat

2024 február 5– február 9.

PÁTER BONIFÁC VENDÉGLŐ

1068 Budapest Dózsa György út 108.

(Hősök tere, Dózsa György út Szondi utcasarok)

Nyitva hétfő-csütörtök 11-től-18-ig, péntek 11-től-22-ig, szombat 12-től-22-ig, vasárnap12-től-20-ig

www.paterbonifacvendeglo.hu

Telefon: +36 30 433 5073, +36 1 312-0058

NAPI AJÁNLAT

2024 február 5– február 9.

(hétfő-péntek 11-től-15-ig,)

Elvitelre esetén 300 Ft. csomagolási díjat számolunk fel.

Szépkártyát elfogadunk. Kiszállítást vállalunk.

 

2300 Ft,

 

Hétfő:
1. Húsleves finommetélttel, csikós tokány galuskával vagy rizzsel
2. Tejfeles, vargányagombás burgonyaleves, csirkemell rántva vagy almás bundában sütve zöldséges rizzsel, savanyúsággal
3. Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással
 
Kedd:
1. Húsleves csigatésztával, csirkemell párizsiasan rizi-bizivel, savanyúsággal
2.

 

3.

Zöldséges tarhonya leves kolbásszal, hentesborda (sonka, csemegeuborka) hasábburgonyával

Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással

   
Szerda:
1. Húsleves finommetélttel, Cordon Bleu vegyeskörettel
2. Zöldborsó leves tésztával, pirított lecsós csirkemáj főtt burgonyával, savanyúsággal
3. Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással
   
Csütörtök:
1. Tejszínes, tárkonyos borjú ragúleves tésztával, barackos -túrós palacsinta (2 db.) vaníliaöntettel
2. Húsleves csigatésztával, rántott borda hasábburgonyával, savanyúsággal
3. Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással
   
Péntek:
1.

2.

 

3.

Húsleves finommetélttel, Brassói aprópecsenye hasábburgonyával, savanyúsággal

Paradicsomleves rizzsel vagy füstölt sajttal, egész sült csirkecomb burgonyapürével, savanyúsággal

Gyümölcsleves, gombafejek vagy trappista sajt rántva, vagy juhtúróval töltött gombafejek rántva rizzsel, tartármártással